Noutati
text

Noutati

Vezi 4K acasa!

Martie 2017 - In perioada 01 Martie - 31 Mai 2017, iNES GROUP desfasoara campania "Vezi 4K acasa!". arata mai mult
In perioada 01 Martie - 31 Mai 2017, iNES GROUP desfasoara campania "Vezi 4K acasa!".
 
Campania "Vezi 4K acasa!" aduce impreuna calitatea serviciilor din cadrul pachetului rezidential iNES IPTV (televiziune IP - acum si cu continut 4K/UHD, internet, telefonie) si tehnologia televizoarelor SMART TV UHD SONY. 
 
Oferta Campaniei "Vezi 4K acasa!":
Un VOUCHER cu DISCOUNT de 600 Euro* la abonamentul iNES IPTV (televiziune IP, internet, telefonie), odata cu achizitionarea unui SMART TV UHD marca SONY. 
 
Campania se desfasoara in magazinul Sony Center Baneasa. 
 
Televizoarele SMART TV UHD SONY cuprinse in campanie pot fi vizualizate aici:
Preturile afisate sunt cele de vanzare. Lista televizoarelor SMART TV UHD SONY cuprinse in prezenta campanie se actualizeaza constant.
 
*Principalele conditii de implementare a ofertei sunt:
 • Campania se adreseaza clientilor care semneaza contracte noi pentru abonamentul iNES IPTV (televiziune IP, internet, telefonie), pe o perioada minima contractuala de 24 de luni;
 • Oferta este destinata persoanelor fizice ce achizitioneza cel putin un televizor SONY SMART UHD in perioada Campaniei, din magazinul Sony Center Baneasa.
 • Voucherul este valabil pana la data de 31 Mai 2017 si va fi completat cu data achizitiei televizorului, modelul si seria acestuia;
 • Oferta actuala nu se cumuleaza cu alte oferte in desfasurare.
 • Serviciul iNES IPTV este disponibil in zonele acoperite de reteaua iNES din Bucuresti si Ilfov;
 • Instalarea serviciului iNES IPTV este oferita GRATUIT, in limita a maxim 300 m de cablu de fibra optica nou instalat.
Date de contact campanie:
Telefon: 0755 099 569
 
REGULAMENT OFICIAL campanie - aici.
 
iNES GROUP isi rezerva dreptul de a prelungi sau modifica aceasta campanie. 

Martie 2017
mai putin

Adu cinematograful la tine acasa!

Decembrie 2016 - In perioada 22 decembrie 2016 - 28 februarie 2017, iNES GROUP desfasoara campania "Adu cin arata mai mult
In perioada 22 decembrie 2016 - 28 februarie 2017, iNES GROUP desfasoara campania "Adu cinematograful la tine acasa!".
 
Campania "Adu cinematograful la tine acasa!" isi propune sa imbine calitatea serviciilor din cadrul pachetului rezidential iNES IPTV (televiziune IP - acum si cu continut 4K/UHD, internet, telefonie), si tehnologia de ultima generatie a televizoarelor SMART TV UHD SAMSUNG. Astfel, obtineti un cumul de servicii premium care se completeaza reciproc.
 
Oferta Campaniei "Adu cinematograful la tine acasa!":
Un VOUCHER cu 3 luni GRATUITE* la abonamentul iNES IPTV (televiziune IP, internet, telefonie), odata cu achizitionarea unui SMART TV UHD marca SAMSUNG. 
 
Campania se desfasoara in magazinele: Media Galaxy – Mall Baneasa, ParkLake, Mega Mall, Mall Vitan, Orhideea si Flanco – Mall Baneasa si Mega Mall.
 
*Principalele conditii de implementare a ofertei sunt:
 • Campania se adreseaza clientilor care semneaza contracte noi pentru abonamentul iNES IPTV (televiziune IP, internet, telefonie), pe o perioada minima contractuala de 24 de luni;
 • Oferta este destinata persoanelor fizice ce achizitioneza cel putin un televizor SAMSUNG SMART UHD in perioada Campaniei, de la unul dintre punctele de vanzare mentionate mai sus si in Anaxa 1 din Regulamentului Oficial.
 • Voucherul este valabil pana la data de 31 martie 2017 si va fi completat cu data achizitiei televizorului, modelul si seria acestuia;
 • Cele 3 luni oferite GRATUIT pentru serviciile iNES IPTV sunt lunile 1, 13 si 24, din totalul perioadei minime contractuale de 24 luni;
 • Serviciul iNES IPTV este disponibil in zonele acoperite de reteaua iNES din Bucuresti si Ilfov;
 • Instalarea serviciului iNES IPTV este oferita GRATUIT, in limita a maxim 300 m de cablu de fibra optica nou instalat.
Date de contact campanie:
E-mail: sales@ines.ro
Telefon: 031 620 30 40 
 
REGULAMENT OFICIAL campanie - aici.
 
iNES GROUP isi rezerva dreptul de a prelungi sau modifica campania. 

Decembrie 2016       
mai putin

iNES lanseaza primul canal 4K/UHD din Romania!

Octombrie 2016 - iNES GROUP anunta lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din Romania – FUNBOX 4K/UHD arata mai mult
iNES GROUP anunta lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din Romania – FUNBOX 4K/UHD – in pachetul iNES IPTV! Momentul a fost marcat printr-un eveniment desfasurat in data de 27 octombrie 2016.

FUNBOX 4K/UHD este primul canal TV premium in standardul 4K/UHD din tara, care se regaseste din 1 noiembrie 2016, in grila iNES IPTV. Programele difuzate vizeaza domenii precum: calatorii si natura (cele mai frumoase si mai misterioase locuri din lume), documentare (atractii unice din punct de vedere istoric si cultural), arta si cultura (seriale despre arta sau opera live, secrete istorice, mistere stiintifice si raspunsuri la intrebari cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai salbatice locatii), filme si seriale TV (productii premiate la festivaluri internationale).

Cu tehnologia 4K, experienta TV atinge o alta dimensiune, iar publicul poate percepe semnificativ mai multe nuante, detalii si contrast de o acuratete de patru ori mai mare decat standardul Full HD 1080p.

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, este disponibil pentru clientii iNES IPTV prin cea mai performanta tehnologie de acces internet gigabit prin fibra optica - GPON.

iNES GROUP aduce revolutia tehnologica 4K/UHD in Romania, mentinandu-si astfel pozitia de pionier si lider in distributia de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV.

Octombrie 2016
mai putin

iNES anunta testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

Decembrie 2015 - iNES GROUP anunta finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiz arata mai mult
iNES GROUP anunta in decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, in reteaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibila pentru clientii iNES in cursul anului 2016.
 
Compania isi mentine astfel pozitia de lider si pionier in domeniul distributiei de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV. Noile servicii de televiziune 4K/UHD vor fi disponibile prin conexiunile gigabit furnizate pe fibra optica, prin tehnologie GPON. 
 
Tehnologia 4K/UHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat a semnalului Full HD. Semnalul 4K/UHD adauga imaginii, pe langa definitie mai mare, o fidelitate semnificativ imbunatatita a culorilor, rezultatul fiind o experienta TV mult mai naturala. Tehnologia 4K/UHD este cel mai bine pusa in valoare pe televizoare cu diagonale mai mari de 50’’/126 cm.
 
iNES GROUP este in plin proces de migrare a retelei sale de abonati la servicii rezidentiale (Internet, Televiziune si Telefonie) pe GPON, cea mai performanta tehnologie de acces prin fibra optica. Migrarea pe noua solutie de acces se va incheia in cursul anului 2016 cand toti abonatii vor beneficia de performantele noii platforme: gigabit la Internet si Televiziune 4K/UHD.

Decembrie 2015
mai putin

Noi optiuni in noua platforma iNES IPTV!

Mai 2015 - INES IPTV iti aduce o noua interfata grafica mai dinamica si usor de utilizat. arata mai mult
INES IPTV iti aduce o noua interfata grafica mai dinamica si usor de utilizat. Modificarile se aplica atat la nivelul sistemului de servere (middleware), cat si al echipamentelor de receptie STB (Set Top Box-uri), prin implementarea unui nou firmware.
 
Noua versiune a serviciului iNES IPTV aduce urmatoarele NOI OPTIUNI:
 • PVR – Personal Video Recording – permite inregistrarea emisiunilor TV pe un suport de memorie extern (stick sau hard-disk), conectat la portul USB al STB-ului;
 • Media player – permite conectarea unui dispozitiv de memorie extern (stick sau hard-disk) la portul USB al STB-ului si redarea fisierelor audio sau video pe ecranul TV;
 • Mozaic – o modalitate simpla de selectare a unui canal prin afisarea concomitenta a 12 canale pe ecranul TV.
Interfata iNES IPTV include si imbunatatiri ale unor optiuni actuale:
 • Un nou concept grafic si o interfata integrata, intuitiva si mai usor de utilizat;
 • O noua prezentare a optiunii Timeshifting (vizionarea emisiunilor inregistrate pe serverele noastre), cu o prezentare mai detaliata a informatiilor si mai simplu de utilizat;
 • O noua prezentare a optiunii EPG (Ghid Interactiv de Programe);
 • O noua prezentare a sistemului de Setari - cu mai multe informatii si optiuni de setare.
Descarca manualul de utilizare a noii interfete iNES IPTV - aici !
 
Note:
 1. Operatiunea de upgrade a STB-urilor se va desfasura in mod automat, dureaza cateva minute si nu necesita interventia utilizatorului. In cursul acestui proces te rugam sa nu deconectezi echipamentul de la reteaua de alimentare cu energie electrica, pe ecranul televizorului fiind afisat mesajul „ Upgrading. Do not disconnect.”
 2. In cazul in care apare o problema sau STB-ul nu reporneste in urma upgrade-ului, te rugam sa contactezi imediat departamentul de Suport Ines, disponibil 24/7 la 031-6202020, pentru a diagnostica problema de la distanta sau pentru a trimite un tehnician in vederea inlocuirii STB-ului.
 3. Upgrade-ul se aplica doar STB-urilor model YUXING 6916A. 
 4. Aceasta actiune va fi implementata de catre departamentul tehnic al iNES GROUP si nu va afecta functionarea normala a serviciului iNES IPTV.
 5. Pentru a vizualiza noua interfata grafica, te rugam sa opresti/pornesti STB-ul.
Mai 2015 mai putin

Video-on-Demand cu HBO GO

In calitate de client iNES beneficiezi in mod gratuit de serviciul HBO GO. arata mai mult
In calitate de client iNES beneficiezi in mod gratuit de serviciul HBO GO.

HBO GO este un serviciu de tip streaming, accesibil la cerere, care ofera oportunitatea de a viziona online toate filmele, serialele, documentarele si productiile originale HBO, disponibile pe canalele lineare, direct pe computer, laptop, smartphone sau a tableta.

Continutul serviciului HBO GO este transmis catre computerul sau aparatul tau cu ajutorul tehnologiei Smooth Streaming. Aceasta tehnologie de streaming adapteaza calitatea imaginii in functie de viteza conexiunii de internet.
mai putin
Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii