SOLICITǍ O OFERTǍ PERSONALIZATǍ

iNES GROUP este una dintre cele mai mari companii independente de telecomunicatii din Bucuresti.

SERVICIILE INES BUSINESS

Dedicated hosting inseamna alocarea unei platforme server exclusiv catre un client, impreuna cu sistemul de operare (sisteme Linux sau Windows), conectivitate IP si furnizarea de suport tehnic.

Calitatea premium a serviciilor de acces internet a fost construita in timp, dezvoltand o retea proprie de fibra optica si consolidand parteneriate puternice cu cei mai mari producatori de echipamente de retea si securitate.

Serviciile de IT furnizate de catre iNES Group pot fi denumite si „IT manager externalizat”.

Data center

PROPRIUL CENTRU DE DATE

INES OPEREAZA UN CENTRU DE DATE MODERN SI SIGUR IN PROPRIA CLADIRE DE BIROURI DIN BUCURESTI.

Data Center-ul este organizat din doua suprafete a cate 160mp, proiectate sa asigure perfect gazduirea echipamentelor IT. Acesta beneficiaza de alimentare cu energie electrica pe doua cai bazate pe comutare automata, generator cu pornire automata, camera dedicata pentru UPS-uri cu redundanta N+1, climatizare HVAC cu redundanta N+1, sistem automat pentru detectia si stingerea incendiilor, precum si sistem de control acces pe 3 niveluri. Elementele cheie au fost proiectate si executate astfel incat sa asigure redundanta si sa se elimine punctele de eroare unice.

Servicii furnizate: colocare echipamente, inchiriere cabinete (inclusiv in cusca ce permite acces dual), servere dedicate, servere virtuale si solutii de gazduire partajate.

Data Center-ul este organizat din doua suprafete a cate 160mp, proiectate sa asigure perfect gazduirea echipamentelor IT.

Hosting

DEDICATED HOSTING INSEAMNA ALOCAREA UNEI PLATFORME SERVER EXCLUSIV CATRE UN CLIENT, IMPREUNA CU SISTEMUL DE OPERARE (SISTEME LINUX SAU WINDOWS), CONECTIVITATE IP SI FURNIZAREA DE SUPORT TEHNIC.

  • VIRTUAL STORAGE
  • DEDICATED HOSTING
  • SHARED HOSTING

Internet

ACCESS INTERNET


DE PESTE 20 ANI NE-AM SPECIALIZAT IN FURNIZAREA DE SOLUTII COMPLETE PENTRU ACCES INTERNET, TRANSPORT DATE, RETELE VIRTUALE SI ALTE SERVICII NECESARE FUNCTIONARII UNEI COMPANII.

Calitatea premium a serviciilor de acces internet a fost construita in timp, dezvoltand o retea proprie de fibra optica si consolidand parteneriate puternice cu cei mai mari producatori de echipamente de retea si securitate.

Astfel, iNES a reusit sa-si realizeze o gama extinsa de produse pentru acces internet, cu banda garantata sau banda alocata dinamic, peste o retea de fibra optica full gigabit. Aceste servicii pot acoperi toate nevoile de comunicatii ale oricarei companii si au urmatoarele caracteristici:

Servicii IT

SERVICIILE DE IT FURNIZATE DE CATRE INES GROUP POT FI DENUMITE SI „IT MANAGER EXTERNALIZAT”.
IT

Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, specialistii IT de la iNES pot prelua administrarea echipamentelor IT (hardware si software) din cadrul firmei tale: calculatoare/PC, servere, echipamente de retea, centrale telefonice IP, etc.

Daca optezi pentru serviciile de IT (pe langa celelalate servicii furnizate de iNES), ai la dispozitie un singur punct de contact pentru inlocuirea in cel mai scurt timp a echipamentelor cu probleme, dar si pentru eventuale reclamatii.

Telefonie

INES GROUP ESTE FURNIZOR DE SERVICII DE TELEFONIE FIXA CU LICENTA ANCOM. IN FUNCTIE DE TIPUL DE COMUNICATIE A FIECAREI COMPANII, PUTEM FURNIZA ORICE SOLUTIE DE VOCE FIXA.

SIP TRUNK

Serviciul ce se adreseaza clientilor care doresc mai multe canale de comunicatie simultane si poseda o centrala IP. Practic, acest serviciu este un inlocuitor de succes al fluxurilor digitale (E1), oferind o reducere de pret si o scalabilitate marita (se pot realiza pana la 500 apeluri simultane).

CENTRALA VIRTUALA

Hosted PBX este un serviciu ce inlocuieste o centrala telefonica clasica de birou cu o solutie instalata si configurata in iNES Data Center, iar telefoanele clientului (interioarele) se vor conecta la centrala virtuala printr-o conexiune de internet.
Avantaje:
Numere 0800 sau Numere scurte; Audioconferinta.

Data Center-ul este organizat din doua suprafete a cate 160mp, proiectate sa asigure perfect gazduirea echipamentelor IT.