Termeni și condiții

(Versiunea August 2023)

Termeni si conditii de furnizare si acces la Serviciul iNES Live


1) Serviciul iNES Live.

1.1 Serviciul, continutul si functiile „iNES Live”, denumite impreuna in cele ce urmeaza „Serviciul iNES Live” este dezvoltat de iNES GROUP S.R.L., „iNES GROUP”, cu sediul in Bucuresti, Str. Virgil Madgearu nr 2-6, sector 1, Cod Unic de Inregistrare: RO4021138, nr. de ordine in Registrul Comertului: J40/13209/1993, cont bancar nr. RO26BRDE426SV46558424260 deschis la banca BRD Suc. Mosilor. Serviciul permite accesul la distributia liniara de programe audiovizuale TV, pe teritoriul Romaniei, prin intermediul tehnologiei OTT (Over The Top), catre beneficiari rezidentiali (persoane fizice). 


1.2 Serviciul iNES Live este oferit de iNES GROUP printr-o platforma tehnica de tip Multi-Screen si Multi-Platform (MS&MP), care foloseste cele mai noi tehnologii de transcodare, criptare si distributie a programelor audiovizuale de televiziune liniara. Aplicatia iNES Smart se poate descarca din magazinele de aplicatii specifice diverselor dispozitive de tip Smart TV, Media Player, Monitor Inteligent, pe care se face vizionarea programelor. 


2) Furnizarea si accesul la „Serviciul iNES Live”. 

2.1 Utilizarea sub orice forma a Serviciului iNES Live se supune prezentilor Termeni si Conditii, numiti in continuare „Termenii”. Accesul la Serviciul iNES Live presupune in mod automat ca Utilizatorul a acceptat prezentii Termeni, ca a citit, inteles si acceptat intregul continut prezentat sau actualizat, fiind informat ca acesti Termeni reglementeaza relatia comerciala dintre Utilizator si iNES GROUP pe toata perioada de timp in care Utilizatorul are acces la Serviciul iNES Live si intelege sa achite pretul Serviciului iNES Live.


2.2 Termenii aici prezentati, inclusiv „Pachetele” de servicii iNES Live, se vor actualiza cu noi informatii care vor fi publicate pe website-ul www.ineslive.ro, Utilizatorul obligandu-se sa se informeze si sa verifice online oricând continutul acestora si recomandarile aferente.


3) Utilizatorul. Utilizatorul Serviciului iNES Live este beneficiarul, persoana fizica, cu domiciliul in Romania si varsta de peste 18 ani. Minorii nu vor utiliza serviciul decat in prezenta si sub supravegherea unui adult.


4) Teritorialitate. Serviciul iNES Live este accesibil pe teritoriul Romaniei si este disponibil pentru utilizatorii cu domiciliul in Romania in functie de drepturile de distributie audiovizuale pe care le detine iNES GROUP de la fiecare furnizor de continut la un moment dat, pentru fiecare program TV in parte. Modificarile ariei geografice de furnizare a Serviciului iNES Live, in functie de drepturile de distributie ale furnizorilor de continut, vor fi disponibile pe website-ul www.ineslive.ro.


5) Accesul la Serviciu. Activarea Serviciului. 

5.1 Pentru accesul la Serviciul iNES Live sunt necesare: 

a. O conexiune la Internet cu adresa IP publica;

b. Un cont de client iNES Live - www.ineslive.ro;

c. Subscrierea la un pachet iNES Live;

d. Instalarea aplicatiei iNES Smart din magazinul de aplicatii al dispozitivului utilizat;

e. Accesarea aplicatiei iNES Smart cu numele de utilizator (e-mail) si parola definite la crearea contului iNES Live. 


5.2 Crearea contului de utilizator, precum si accesul la Serviciul iNES Live se face in baza unei adrese de e-mail valide si a datelor inregistrate in platforma iNES Live. Toate notificarile ulterioare privind Serviciul iNES Live vor fi transmise prin e-mail. 


5.3 Activarea Serviciului iNES Live

Serviciul iNES Live devine activ si poate fi utilizat imediat dupa efectuarea platii pentru prima perioada de 30 de zile de furnizare. 


5.4 Pastrarea confidentialitatii datelor de acces la Serviciul iNES Live este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului, iNES GROUP nesolicitand in nicio circumstanta dezvaluirea datelor de acces. 


5.5 Utilizatorul intelege si accepta ca datele de acces in aplicatia iNES Smart sunt unice pentru locatia indicata in comanda de servicii si nu pot fi dezvaluite catre terti in vederea accesarii serviciilor din alte locatii. Incalcarea acestei prevederi poate atrage dupa sine suspendarea serviciilor.


6) Subscrierea la Serviciul iNES Live. Facturare si scadenta.  
6.1 Serviciul iNES Live este accesibil Utilizatorului in baza unui abonament lunar:
a. La crearea contului iNES Live, Utilizatorul achizitioneaza abonamentul, extraoptiunile dorite (in functie de conditiile specifice fiecarui pachet), efectuand plata in avans pentru primele 30 de zile de furnizare a serviciilor.
b. Daca Utilizatorul nu finalizeaza procesul de comanda si nu efectueaza plata, contul iNES Live ramane activ, Utilizatorul avand la dispozitie 30 de zile pentru achizitionarea unui pachet, in a 31-a zi de la inregistrare contul urmând a fi sters.
c. Plata in continuare a abonamentului se va efectua in mod recurent prin extragerea lunara a contravalorii abonamentului din cardul bancar inregistrat la plata initiala, la fiecare 30 de zile, fara a fi necesara nicio actiune suplimentara din partea Utilizatorului. Extragerea sumei aferente abonamentului lunar se va efectua in prima zi a fiecarei perioade de facturare.
d. In situatia in care plata nu se proceseaza din orice motiv, se vor efectua inca doua incercari de plata la intervale succesive de cate 24 de ore. In cazul in care plata nu s-a procesat cu succes, serviciul se va suspenda pana la plata valida a acestuia. Abonamentul va figura cu status „Dezactivat” in contul de client iNES Live. Pentru reactivarea serviciului, Utilizatorul are posibilitatea de a efectua plata manual din contul de client. Daca la implinirea termenului de 30 de zile de la data suspendarii nu se inregistreaza plata abonamentului restant, contul iNES Live va fi sters automat, incluzand pe langa datele personale si facturile emise pana la acea data. 

6.2 Modalitati de plata:
Plata Online prin ePayment 
a. la activarea initiala a contului iNES Live;
b. recurent, la fiecare 30 de zile aferente perioadei de facturare.
Facturile sunt emise in LEI, la cursul BNR din ziua de Vineri precedenta saptamanii in care se achizitioneaza abonamentul.

6.3 Modificarea abonamentului
Modificarea abonamentului iNES Live se poate realiza din contul de client iNES Live astfel:
a. Utilizatorul se autentifica in contul de client iNES Live, acceseaza sectiunea „Modifica Abonament” si urmeaza un nou proces de comanda;
b. Daca Utilizatorul opteaza pentru un abonament superior valoric celui existent (solicita optiuni noi la abonamentul actual sau alege un abonament la o valoare mai mare), modificarile vor intra in vigoare in cursul perioadei de facturare valabile la data solicitarii modificarii, dupa efectuarea platii diferentei pro-rata pentru zilele ramase din aceasta perioada.
c. Daca Utilizatorul opteaza pentru un abonament inferior celui existent (renunta la optiuni sau alege un abonament de o valoarea mai mica), modificarea va intra in vigoare incepand cu urmatoarea perioada de facturare. 

6.4 Preturile serviciilor iNES Live sunt disponibile la adresa - www.ineslive.ro. iNES GROUP isi rezerva dreptul de a le modifica, urmand ca noile preturi sa fie afisate pe site. Orice modificari privind serviciile iNES Live vor fi anuntate pe site sau prin e-mail cu cel putin 30 de zile inainte de intrarea lor in vigoare, Utilizatorii avand posibilitatea de a continua sau nu utilizarea serviciilor.

 7) Pachete de servicii. Utilizarea Serviciului iNES Live.

7.1 Serviciul iNES Live este disponibil comercial sub forma a trei pachete de servicii disponibile prin aplicatia iNES Smart - iNES Live Basic, iNES Live Plus, iNES Live Premium - pe un numar de pana la maximum 3 dispozitive pentru o singura locatie. In functie de pachetul ales, Utilizatorul poate opta si pentru pachete de extraoptiuni de canale TV sau dispozitive suplimentare. 


7.2 Pachete de servicii: 

a. iNES Live Basic - Utilizatorul poate accesa grila de canale publicata pe site, pe 1 singur dispozitiv, avand posibilitatea de a adauga, contra cost, inca 1 dispozitiv suplimentar. 

b. iNES Live Plus - Utilizatorul poate accesa grila de canale publicata pe site pe 2 (doua) dispozitive, avand posibilitatea de a adauga, contra cost, extraoptiuni de canale si inca 1 dispozitiv suplimentar. 

c. iNES Live Premium - Utilizatorul poate accesa grila de canale publicata pe site pe 3 (trei) dispozitive, avand posibilitatea de a adauga, contra cost, extraoptiuni de canale.


7.3 Vizionare pe Dispozitive Suplimentare

Extraoptiunea de vizionare pe dispozitiv suplimentar poate fi adaugata, contra cost, doar la pachetele iNES Live Basic si iNES Live Plus. Serviciul iNES Live poate fi accesat pe maximum 3 dispozitive intr-o locatie, in functie de pachetul ales. Dispozitivele pot fi gestionate (activare/dezactivare/stergere) din contul de client iNES Live, sectiunea „Dispozitive”.


7.4 Extraoptiuni Canale suplimentare

Extraoptiunile de canale pot fi adaugate, contra cost, doar la pachetele iNES Live Plus si iNES Live Premium. Oferta de extraoptiuni este afisata pe website-ul dedicat serviciului - www.ineslive.ro. iNES GROUP isi rezerva dreptul de a actualiza periodic lista de extraoptiuni de pe website, fara o notificare prealabila. 


7.5 Utilizarea Serviciului iNES Live. 

a. Utilizatorul acceseaza magazinul de aplicatii al dispozitivului sau;

b. Instaleaza aplicatia iNES Smart;

c. Se conecteaza in aplicatia iNES Smart cu numele de utilizator (adresa e-mail) si parola definite la crearea contului iNES Live.


7.6 Control Parental

Canalele „Adult” vor fi accesibile la momentul activarii Serviciului iNES Live. Utilizatorii se vor asigura ca dispozitivele pe care vor face vizionarea sunt protejate cu functia Control Parental. Codurile de Control Parental vor fi setate direct de catre utilizatori pe dispozitivele proprii, aceasta operatiune nefiind in sarcina sau sub controlul iNES GROUP.


7.7 Serviciul iNES Live este intr-o continua dezvoltare, numarul de canale din cadrul pachetelor de servicii actualizandu-se periodic. Grilele de canale TV aferente pachetelor pot fi consultate pe website - www.ineslive.ro.


8) Contul de client iNES Live.
Utilizatorul poate accesa Serviciul iNES Live dupa crearea unui cont de client si plata abonamentului. Din contul de client iNES Live, Utilizatorul poate vizualiza si gestiona detaliile abonamentului sau.

8.1 Date de abonat
La crearea contului, Utilizatorul introduce o adresa de e-mail valida si o parola. Conectarea ulterioara in aplicatia iNES Smart se va realiza prin utilizarea acestor credentiale. iNES recomanda pastrarea in siguranta a detaliilor privind contul de client iNES Live, fara a permite accesul la acestea unor terti. Utilizatorul poate vizualiza si modifica detaliile de abonat din contul de client iNES Live – nume si adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, parola.

8.2 Informatii de plata
Utilizatorul poate vizualiza si gestiona informatiile de plata din cotul de client iNES Live. Contul de card din care se face plata initiala la achizitia abonamentului ramane inregistrat in contul de client si va fi folosit pentru platile recurente pentru subscriptia lunara, prin extragerea automata a contravalorii la fiecare 30 de zile prin metoda de plata utilizata. Utilizatorul autorizeaza iNES GROUP sa perceapa lunar in cadrul perioadei de facturare tariful aferent abonamentului achizitionat conform metodei de plata asociata contului sau. 

8.3 Istoric facturi
Utilizatorul poate vizualiza si descarca din contul sau de client iNES Live istoricul facturilor pentru ultimele 12 luni. In situatia stergerii contului de client, din considerente de neplata sau la alegerea clientului, istoricul facturilor va fi sters.

8.4 Gestionare Dispozitive 
Utilizatorul poate gestiona din contul de client iNES Live statusul dispozitivelor pe care face vizionarea grilei TV prin stergere/activare/dezactivare. 

8.5 Modifica abonament
Utilizatorul poate alege un alt abonament sau poate adauga extraoptiuni de canale si/sau dispozitive suplimentare din contul de client iNES Live, accesand sectiunea „Modifica Abonament”, asa cum este detaliat la punctul 6.3.

9) Actualizarea aplicatiei iNES Smart
iNES va pune la dispozitia Utilizatorului versiuni actualizate ale aplicatiei iNES Smart, care vor imbunatati experienta de utilizare prin functii noi sau corectarea erorilor. Aplicatia se va actualiza automat sau manual, in functie de configurarile sau limitarile tehnice ale dispozitivelor Utilizatorului. Este recomandat ca Utilizatorul sa verifice in mod regulat pe dispozitiv sau in magazilul de aplicatii daca are instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei. Odata cu evolutia platformelor hardware si a sistemelor lor de operare, exista posibilitatea ca producatorii de dispozitive sa elimine aplicatia de pe platformele mai vechi, lucru care nu este sub controlul iNES. iNES nu isi asuma responsabilitatea de a asigura suport pentru versiunile mai vechi ale aplicatiei dupa lansarea versiunilor mai noi. 

10) Suspendarea Serviciului iNES Live. 
10.1 Neplata abonamentului prin imposibilitatea de a extrage din metoda de plata asociata contului clientului a contravalorii abonamentului, la fiecare 30 de zile, determina suspendarea serviciului fara obligatia unei notificari prealabile si fara alta formalitate. 

10.2 Daca Utilizatorul nu isi reactiveaza contul, prin efectuarea platii, intr-o perioada de 30 de zile de la data suspendarii, contul de acces in aplicatia iNES Smart va fi sters fara alta notificare/formalitate prealabila si fara interventia unei instante judecatoresti. Odata cu stergerea contului vor fi sterse atat datele personele cat si facturile emise pana la acea data. Ulterior, pentru accesarea serviciului iNES Live, este necesar ca Utilizatorul sa-si creeze un alt cont.

11) Dreptul de renuntare la serviciu.
11.1 Utilizatorul intelege si accepta ca poate renunta oricand la Serviciul iNES Live si la plata recurenta a acestuia. Renuntarea la serviciu, respectiv incetarea furnizarii serviciului, se va produce in momentul in care Utilizatorul acceseaza optiunea „Dezactiveaza” din Contul de client. Serviciul iNES Live va fi dezactivat si va putea fi reactivat oricand in perioada curenta de facturare achitata. Dupa expirarea perioadei curente de facturare, serviciul va putea fi reactivat intr-un interval de pana la 30 de zile prin achizitionarea unui nou abonament, in caz contrar contul iNES Live va fi sters, incluzand atat datele personale cat si facturile emise pana la acea data.

11.2. Daca Utilizatorul renunta la Serviciul iNES Live in termen de maximum 14 zile de la achizitia initiala, acesta poate obtine rambursarea integrala a abonamentului achitat prin efectuarea unei solicitari scrise la adresa suport@ineslive.ro, mentionand urmatoarele date: nume si prenume complet, adresa de e-mail cu care a fost creat contul iNES Live si numarul de telefon. In urma solicitarii de rambursare primita din partea clientului, contul iNES Live va fi sters. 

11.3 Incepand cu a 15-a zi de la achizitia initiala, nu se mai fac rambursari.

12) Cerinte tehnice. 
12.1 Conditiile tehnice de furnizare si acces la serviciul iNES Live, tipurile de acces, dispozitivele si/sau platformele software cu ajutorul carora se realizeaza vizionarea programelor audiovizuale TV, inclusiv cerintele de sistem si compatibilitate, structura de baza, respectiv optiunile Serviciului iNES Live si programele audiovizuale disponibile in cadrul serviciilor sunt cele prezentate pe website-ul www.ineslive.ro

12.2 iNES GROUP pune la dispozitia clientilor lista de dispozitive si sisteme de operare aferente, compatibile cu Serviciul iNES Live, pe website – www.ineslive.ro/dispozitive/. iNES poate modifica oricand si in mod discretionar conditiile tehnice sau lista dispozitivelor compatibile cu iNES Live, actualizand informatiile existente pe site, si nu isi asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea dispozitivelor folosite de Utilizator. Orice plangere ulterioara datei achizitiei serviciului venita din partea Utilizatorului in legatura cu incompatibilitatea dispozitivelor sale cu serviciul iNES Live va fi considerata neintemeiata si va fi respinsa.

12.3 Serviciul iNES Live este un serviciu de tip “best effort”*, astfel ca furnizarea Serviciului iNES Live, respectiv calitatea afisarii continutului iNES Live, depinde de mai multi factori: a) de compatibilitatea dispozitivelor Utilizatorilor cu platformele hardware recomandate pentru serviciile iNES Live; b) de stabilitatea si calitatea conexiunii la Internet din locatia Utilizatorului; c) de dispozitivele folosite de Utilizator pentru conexiunea la Internet si de configuratia acestora; d) de cerintele minime de viteza (largime de banda) pentru conexiunea la Internet a Utilizatorului; e) de eventualele interferente radio din locatia Utilizatorului; f) de lipsa sau de nivelul de capacitate a legaturilor de interconectare dintre furnizorii de Internet si iNES GROUP, care este furnizorul Serviciului iNES Live; g) de posibile erori tehnice ale dispozitivelor de acces ale Utilizatorilor; h) de gradul de incarcare a retelei iNES GROUP etc. iNES GROUP depune toate eforturile rezonabile pentru furnizarea neintrerupta a Serviciului iNES Live, cu exceptia perioadelor in care intreruperile sunt cauzate de lucrari tehnice sau actualizari ale platformei sau ale aplicatiilor proprii.

*Termenul de “livrare de tip best-effort” descrie un serviciu de comunicatii electronice in care reteaua nu furnizeaza nicio garantie ca datele sunt livrate, iar utilizatorului nu-i este garantat nivelul de calitate a serviciului sau o anumita clasa de prioritate. Intr-un scenariu de tip best-effort toti utilizatorii obtin o viteza si un timp de transfer in functie de incarcarea traficului, astfel ca toate cererile de serviciu ale utilizatorilor se trateaza in mod egal, indiferent de natura acestuia sau continut.


13) Conditii de utilizare. Dreptul la proprietate intelectuala.
13.1 Serviciul iNES Live este destinat uzului personal si necomercial exclusiv al Utilizatorului care primeste pe perioada cat detine o subscriptie activa, un drept netransferabil si neexclusiv de a utiliza si accesa Serviciul iNES Live pe teritoriul Romaniei. Cu exceptia celor mai sus mentionate, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Serviciului iNES Live (ex: brevete de inventii, marci, drepturi de autor, drepturi conexe dreptului de autor, know-how), prezente sau viitoare, apartin in integralitate iNES GROUP si/sau partenerilor sai, iar Utilizatorul nu dobandeste niciun drept de proprietate intelectuala asupra Continutului iNES Live si/sau a oricarora dintre elementele aici mentionate sau alt beneficiu. Utilizatorul nu are dreptul de a folosi serviciul in zone publice.

13.2 Utilizatorul se obliga sa foloseasca Serviciul iNES Live cu respectarea uzantelor cinstite si a principiului general al bunei-credinte, in conditiile unor practici loiale, pentru nevoile sale proprii. Serviciul iNES Live nu va fi folosit de Utilizator in scopul obtinerii de foloase/beneficii necuvenite pentru el sau terti sau in scopul prejudicierii iNES GROUP sau a unui tert. Urmatoarele actiuni ale Utilizatorului, dar fara a se limita la, sunt considerate actiuni frauduloase sau abuzive: a). furnizarea de informatii eronate/care nu corespund realitatii, oricand pe parcursul relatiei comerciale dintre Utilizator si iNES GROUP; b). furnizarea sau punerea la dispozitie a serviciilor si functiilor iNES Live catre terti (contra cost sau in mod gratuit) sau in orice alte scopuri decat cele prevazute in Termenii prezentati aici; c). salvarea, stocarea, inregistrarea, copierea, partajarea, reproducerea si/sau exploatarea, modificarea integrala sau partiala a continutului Serviciului iNES Live de catre Utilizator, precum si orice tentativa de a realiza oricare dintre aceste actiuni, fara acordul prealabil al iNES GROUP; d). introducerea in Serviciul iNES Live, cu buna stiinta, de virusi, programe spion sau alte materiale si/sau programe informatice daunatoare; e). incercarea Utilizatorului de a obtine acces neautorizat la website-ul www.ineslive.ro la serverul pe care este gazduit website-ul www.ineslive.ro sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata la website; f). atacul website-ului www.ineslive.ro sau al aplicatiilor acestuia prin intermediul unui atac "denial-of-service" sau "distributed denial-of service"; g). incalcarea restrictiilor de utilizare a Serviciului iNES Live; h). recomercializarea (cu titlu gratuit sau oneros) a Serviciului iNES Live catre terti; i). inlaturarea, modificarea, dezactivarea, degradarea sau impiedicarea redarii oricarui element al continutului Serviciului iNES Live; j). utilizarea unor dispozitive automate, robot de cautare, extractor de date sau alte metode automate de accesare a Serviciului iNES Live; k). decompilarea, reconstituirea sau dezasamblarea oricarui software sau alt produs/proces accesibil prin serviciile si functiile iNES Live; l). introducerea de coduri sau produse, ori manipularea, indiferent de modalitate, a continutului Serviciului iNES Live; m). utilizarea de metode de extragere sau colectare a datelor (incluzând, dar fara a se limita la: datele de facturare ale unui utilizator, datele cu caracter personal si datele de trafic, credentialele de utilizator sau parolele asociate contului unui utilizator). Incalcarea de catre Utilizator a obligatiilor prevazute mai sus constituie fie o utilizare abuziva sau inadecvata a Serviciului iNES Live, fie o utilizare frauduloasa si atrage raspunderea Utilizatorului, iNES GROUP avand dreptul sa raporteze orice astfel de incalcare autoritatilor competente si sa coopereze cu aceste autoritati pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul Utilizatorului de a utiliza Serviciul iNES Live va inceta imediat si definitiv. 

13.3 Utilizatorul se obliga sa notifice imediat iNES GROUP, la adresa de e-mail suport@ineslive.ro, ori de cate ori o persoana identificata sau neidentificata, fara permisiunea Utilizatorului, acceseaza sau ar putea eventual accesa Serviciul iNES Live cu ajutorul datelor de identificare sau de acces ale Utilizatorului sau ori de cate ori una dintre regulile de mai sus este incalcata.

14) Restrictii in utilizarea Serviciului iNES Live. 
14.1 Calitatea si disponibilitatea Serviciului iNES Live poate varia de la un dispozitiv la altul si poate fi afectata de mai multi factori precum locatia, viteza conexiunii la Internet a Utilizatorului (largimea de banda), conditiile tehnice de acces necesare fiind cele prezentate pe website-ul www.ineslive.ro

14.2 Utilizatorii pot intampina restrictii in accesarea/utilizarea Serviciului iNES Live ca urmare a limitarilor drepturilor de proprietate intelectuala impuse de furnizorii continutului disponibil in iNES Live. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea accidentala a Serviciului iNES Live atunci cand acesta se afla in zona de granita a Romaniei si utilizeaza conexiuni mobile la Internet, astfel incat orice cost suplimentar generat in sarcina sa de aceasta accesare si/sau utilizare a Serviciului iNES Live nu va putea fi imputat iNES GROUP.

14.3 Toate programele care au restrictii partiale pentru anumite portiuni de continut, in cazul eventualelor limitari impuse de furnizorul de continut, vor fi blocate pentru vizionarea de catre utilizatori prin afisarea unui mesaj pe fundal negru, de tipul: “Acest program are restrictii de vizionare in zona dvs. geografica impuse de furnizorul de continut.”.

14.4 Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garanteaza respectarea obligatiilor prevazute in Termenii prezentati aici. Utilizatorul se va asigura ca toate solicitarile/actiunile intreprinse prin intermediul comenzilor efectuate sunt corecte si complete, in caz contrar iNES GROUP nu este sub nicio forma responsabila pentru erorile care pot aparea in utilizarea Serviciului iNES Live ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a acestei obligatii. Utilizatorul autorizeaza iNES GROUP sa actioneze la furnizarea Serviciului iNES Live pe baza solicitarilor efectuate prin formularul de comanda, chiar daca acestea modifica la un moment dat solicitari anterioare. 
 
14.5 Utilizatorul intelege si accepta ca poate inregistra in cadrul Serviciului iNES Live cel mult 3 (trei) dispozitive diferite, din categoria dispozitivelor compatibile mentionate in oferta. Utilizatorul este responsabil pentru achizitionarea si intretinerea dispozitivelor sale si/sau a sistemelor de operare instalate pe acestea.

15) Prelucrarea datelor cu caracter personal.
Prelucrarea datelor personale furnizate, colectate si utilizate in cadrul Serviciului iNES Live se face de catre iNES GROUP in calitate de Operator in conformitate cu legislatia romana aplicabila in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și Regulamentul (UE) 2016/679, conform notei de informare ce se regaseste la adresa de web www.ineslive.ro/politica-confidentialitate/.

16) Modificarea Termenilor si Conditiilor.
iNES GROUP isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si Conditiile Serviciului iNES Live. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul www.ineslive.ro. Abonarea si utilizarea Serviciului iNES Live de catre Utilizator este o confirmare a faptului ca acesta este informat cu privire la cele mai recente modificari aduse acestor Termeni.

17) Prezentii Termeni sunt guvernati si vor fi interpretati in conformitate cu legislatia romana. 

18) Daca oricare dintre prevederile prezentilor Termeni este declarata nula, ilegala sau neaplicabila, validitatea, legalitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi raman pe deplin in vigoare.

19) Comunicare electronica. 
Corespondenta intre Utilizator si iNES GROUP se va realiza doar in format electronic, prin intermediul formularului de comanda disponibil pe www.ineslive.ro sau prin e-mail, la adresa suport@ineslive.ro.Document actualizat la August 2023.