Noutati
text

HOSTING

Dedicated Hosting inseamna alocarea unei platforme server exclusiv catre un client, impreuna cu sistemul de operare (sisteme Linux sau Windows), conectivitate IP si furnizarea de suport tehnic.

VIRTUAL STORAGE

1. Shared Storage
Serviciul shared storage iti pune la dispozitie accesul la medii de stocare pentru date configurate conform cerintelor tale. Solutiile de stocare sunt atat de tip Network Attached Storage (NAS), accesibile prin protocoale ftp, ftps, dav, webdav, cifs, nfs, precum si de tip Storage Area Network (SAN), accesibile prin protocol iscsi.

2. On-line/Off-site Backup
Serviciul de On-line/Off-site Backup (OBM) iti pune la dispozitie servicii complete de protectie a datelor, bazate pe aplicatii specilalizate, de ultima generatie, respectand cele mai ridicate standarde de securitate prin care se asigura backup la distanta, accesibil oricand si oriunde.

DEDICATED HOSTING

1. Virtual Private Hosting
Serverul virtual privat (VPS) reprezinta o tehnologie de impartire a unei platforme fizice pentru mai multe servere virtuale, permitand fiecaruia sa aiba caracteristici si functionalitati proprii, putand rula aplicatiile in mod independent. Fiecare VPS poate rula propriul sistem de operare cu drepturi depline.
Serviciul VPS poate fi administrat fie direct de catre client, iNES asigurand doar instalarea sistemului de operare initial, fie de catre iNES (Managed VPS), in acest caz asigurandu-se pe langa instalarea sistemului de operare, mentenanta si monitorizarea functionarii, precum si alte operatiuni specifice.

2. High Availability Cluster (HAC)
Un cluster de tip HA este un ansamblu de componente si dispozitive, proiectat astfel incat sa asigure o disponibilitate crescuta a platformelor VPS gazduite pe acesta.
Serviciul HA-VPS poate fi administrat direct de catre client, iNES asigurand doar instalarea sistemului de operare initial sau poate fi administrat de catre iNES (Managed VPS), in acest caz asigurandu-se, pe langa instalarea sistemului de operare, mentenanta si monitorizarea functionarii precum si alte operatiuni specifice.

3. Dedicated Server Hosting
Prin serviciul iNES Dedicated Servers Hosting (DSH), iti sunt puse la dispozitie, sub forma de inchiriere, platforme hardware echipate conform cerintelor tale.
Platformele sunt colocate in Centrul de Date iNES unde sunt asigurate conditiile specifice de gazduire in cabinete metalice, alimentare cu energie electrica 230VCA sau 48VCC din surse unice sau duale, protectie prin UPS, climatizare si, nu in ultimul rand, conectivitate IP.
iNES asigura in cadrul acestrui serviciu si mentenanta hardware gratuita pentru aceste platforme.

SHARED HOSTING

1. Domain Hosting
Numele domeniului tau creeaza punctul de plecare al identitatii tale de pe Internet. Alegerea numelui de domeniu, care reprezinta marca ta, te ajuta sa iesi in evidenta in spatiul online.

2. Web Hosting
Utilizam cPanel/WHM ca platforma pentru gazduirea website-urilor. Punem accent pe performanta; in acest scop utilizam dispozitive de stocare de tip SSD, procesoare si module de memorie din categoria enterprise.
Ne intereseaza siguranta; pastram copii saptamanale ale datelor din conturile tale.
Asiguram diversitatea; solutiile noastre sunt construite astfel incat sa permita gazduirea unei game largi de website-uri proiectate pentru platforme de tip LAMP (Linux-Apache-MySql-PHP).

Pachete noi shared hosting
Denumire pachet iNES - 5 iNES - 10 iNES - 15 iNES - 20
Spatiu disc (GB) 2 4 8 16
Trafic lunar* nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Casute e-mail 5 10 20 40
Domenii add-on 0 1 2 3
Domenii alias 1 4 8 16
Conturi FTP 1 2 3 4
Baze de date 0 2 3 4
Subdomenii nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Panou de control cPanel da da da da
Backup
saptamanal**
da da da da
Pret lunar 5 10 15 20
*Limita de trimitere e-mail-uri: 300/domeniu/ora.
**Backup-ul se efectueaza saptamanal cu pastrarea ultimelor doua instante.
***Preturile sunt exprimate in Euro si nu contin TVA.


3. Mail Hosting
Utilizam cPanel/WHM ca platforme pentru gazduirea e-mail-urilor.
Pentru ca ne intereseaza ca e-mailurile tale sa fie livrate la timp catre toti destinatarii, monitorizam toti factorii care pot influenta buna functionare.
Pentru ca ne intereseaza un mediu online sigur, monitorizam si eliminam SPAM-urile.
Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii