Noutati
text

FUNCTII IPTV

PROFILE PERSONALIZATE

Interfata iNES IPTV iti permite configurarea unor profile personalizate care sa contina doar programele TV selectate de catre tine.De exemplu, in camera copiilor, poti seta un profil personalizat care sa contina doar canale arata mai mult
Interfata iNES IPTV iti permite configurarea unor profile personalizate care sa contina doar programele TV selectate de catre tine.

De exemplu, in camera copiilor, poti seta un profil personalizat care sa contina doar canale educative si de desene animate. De asemenea, poti seta nivelul de Control Parental la o valoare care sa restrictioneze filmele marcate ca violente sau cu scene nepotrivite pentru cei mici.

Profilele de tip Master, care iti ofera acces la toate canalele, sunt protejate de o parola formata din 4 cifre care poate fi setata de catre utilizator.
mai putin

GHID INTERACTIV DE PROGRAME (EPG)

Cu Ghidul Interactiv de Programe de la iNES IPTV poti afisa in orice moment programul unui post TV pentru urmatoarele 7 zile, direct pe ecranul TV. In plus, acest ghid iti arata si programele din zilele precedente, util daca vrei sa revezi o arata mai mult
Cu Ghidul Interactiv de Programe de la iNES IPTV poti afisa in orice moment programul unui post TV pentru urmatoarele 7 zile, direct pe ecranul TV. In plus, acest ghid iti arata si programele din zilele precedente, util daca vrei sa revezi o emisiune folosind optiunea Timeshifting.

Programul postului respectiv este afisat direct pe ecran printr-o simpla apasare pe un buton al telecomenzii, astfel incat nu trebuie sa-ti intrerupi vizionarea. Ghidul de Programe poate fi afisat atat in varianta simpla (Informatii despre programul pe care il vizionezi si programul care urmeaza), cat si in varianta extinsa, in care poti vizualiza toate programele care vor fi transmise pe canalul respectiv pe un inteval de 7 zile, impreuna cu informatii despre ele.

Sistemul iNES IPTV te poate avertiza cand incepe o emisiune care te intereseaza. Pentru aceasta, nu trebuie decat sa marchezi emisiunea preferata din ghidul de programe pentru a fi atentionat cu cateva minute inainte de inceperea ei. mai putin

PVR (Personal Video Recorder)

Platforma iNES IPTV iti permite inregistrarea emisiunilor preferate pe un suport de memorie extern (stick sau hard-disk), conectat la portul USB de pe panoul frontal al Set Top Box-ului (STB). Astfel, emisiunile arata mai mult
Platforma iNES IPTV iti permite inregistrarea emisiunilor preferate pe un suport de memorie extern (stick sau hard-disk), conectat la portul USB de pe panoul frontal al Set Top Box-ului (STB). Astfel, emisiunile inregistrate pot fi vizionate oricand, independent de programul postului TV. 

Sistemul PVR permite toate comenzile specifice unui dispozitiv de inregistrare: derulare, pauza, vizionarea altei inregistrari. De asemenea, inregistrarile pot fi sterse manual de catre tine.
mai putin

TIMESHIFTING

Cu optiunea Timeshifting* de la iNES IPTV castigi libertatea de a urmari programele preferate dupa propriul tau orar. Poti urmari orice program transmis de un canal TV (care are optiunea Timeshifting activa) cu pana la 48 ore in urma. arata mai mult
Cu optiunea Timeshifting* de la iNES IPTV castigi libertatea de a urmari programele preferate dupa propriul tau orar. Poti urmari orice program transmis de un canal TV (care are optiunea Timeshifting activa) cu pana la 48 ore in urma. Mai mult, in modul Timeshifting poti utiliza toate functiile unui video-recorder - pause, play, salt in timp. 

IMPORTANT:
* Optiunea Timeshifting este oferita in mod gratuit tuturor clientilor nostri in cadrul pachetului iNES IPTV, in functie de acordul furnizorilor respectivi. Furnizarea acestui serviciu poate fi intrerupta in momentul in care, potrivit unor clauze contractuale, canalele respective nu ne mai permit inregistrarea programelor.
mai putin

MOZAIC

Optiunea Mozaic este o cale simpla de a selecta un canal din cadrul unei categorii, prin afisarea simultana pe ecranul TV a 12 canale.  Pentru a alege canalul dorit, vizualizezi efectiv pe ecran mai multe arata mai mult
Optiunea Mozaic este o cale simpla de a selecta un canal din cadrul unei categorii, prin afisarea simultana pe ecranul TV a 12 canale. 

Pentru a alege canalul dorit, vizualizezi efectiv pe ecran mai multe emisiuni care ruleaza in acel moment. mai putin

MEDIA PLAYER

Optiunea Media Player iti permite redarea unor fisiere audio/video direct pe ecranul televizorului tau.  Conecteaza dispozitivul de memorie extern (stick sau hard-disk), pe care sunt stocate fisierele arata mai mult
Optiunea Media Player iti permite redarea unor fisiere audio/video direct pe ecranul televizorului tau. 

Conecteaza dispozitivul de memorie extern (stick sau hard-disk), pe care sunt stocate fisierele audio/video, la portul USB de pe panoul frontal al Set Top Box-ului (STB). Acceseaza optiunea Media Player, apoi selecteaza fisierul dorit pentru auditie/vizionare.
 
mai putin
Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii