Noutati
text

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY LA TELEVIZIUNE SI INTERNET


6 luni cu 50% discount la iNES IPTV și iNES Smart
Oferta de Black Friday le propune clienților noi o altfel de experiență TV, cu o grilă unică ce numără peste 190 de canale, fără dubluri (SD și HD), cu peste 100 de canale HD, canale 4K/UHD, programe din toate ariile de interes și navigare ușoară pe categorii tematice, totul prin conexiune la Internet de mare viteză.

Perioada campaniei:
08 Noiembrie – 30 Decembrie 2021
Oferta se adresează: Clienților noi, persoane fizice
Accesarea Ofertei: Te invităm sa te înregistrezi în formularul de contact https://www.ines.ro/contact/ sau să transmiți un e-mail la adresa sales@ines.ro, solicitând oferta „Black Friday la Televiziune si Internet iNES”.
 
Principalele condiții de implementare a ofertei:
  • Oferta se aplică la semnarea contractelor noi până la data de 30.12.2021, pe o perioada inițială de minimum 24 luni, pentru abonamentele iNES IPTV și iNES Smart;
  • Reducerea se aplică pentru primele 6 luni de abonament;
  • Pachetele iNES IPTV și iNES Smart sunt disponibile doar în rețeaua fizică iNES, pe aria București și Ilfov.
Mai multe detalii și în - Regulamentul campaniei de Black Friday.
*iNES își rezervă dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau prelungi Campania și de a modifica Regulamentul.

Pachetul iNES IPTV este abonamentul clasic de la iNES, unul dintre cele mai exclusiviste servicii telecom dedicate segmentului rezidențial, care include Televiziune IPTV, Internet prin fibră optică și Telefonie fixă. Detalii despre Abonamentul iNES IPTVaici.

Pachetul iNES Smart trece la un alt nivel și oferă un plus de confort pentru utilizator, oferind serviciul de televiziune prin Aplicație TV, accesibilă pe Smart TV-urile cu cele mai utilizate sisteme de operare de pe piață (Android TV, Google TV, Tizen și WebOS), alături de Internet prin fibră optică. Detalii despre Abonamentul iNES Smartaici.

Contact
Tel.: 031 620 20 20

 

Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii