Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Lucrez cu INES de peste 10 ani, intr-o industrie care a evoluat extraordinar ca tehnologie, produse si arhitectura tehnica, care activeaza intr-un mediu competitiv dinamic si solicitant.

Pentru a ramane in aceasta industrie este nevoie nu numai sa intelegi schimbarile tehnologice dar sa le si intuiesti si sa iti remodelezi permanent afacerea pentru a le integra. Si ca si cum toate astea nu ar fi o performanta in sine, INES a reusit sa fie intre cei mai buni in toti acesti ani.

 

Dragos DANETI

 

CIO, SOFTWIN Grup S.R.L.

Servicii

  • Servicii de telefonie economice, stabile si configurabile in reteaua ISDN

    citeste mai mult [+]
  • Aproape orice firma si majoritatea locuintelor sunt astazi conectate la internet intr-un fel sau altul. iNES se adreseaza cu precadere firmelor.

     

    citeste mai mult [+]
  • Serviciul Dedicated Hosting consta in alocarea unei platforme server exclusiv catre un client, impreuna cu sistemul de operare (sisteme Linux sau Windows), conectivitate IP si furnizarea de suport tehnic. Astfel de servere pot fi... citeste mai mult [+]

  • Tehnologia IPTV sau Televiziunea IP presupune transmiterea semnalului TV cu o inalta calitate a imaginii si sunetului, via protocoalele IP de Internet, direct pe ecranul televizorului. Tehnologia IPTV nu este acelasi lucru cu... citeste mai mult [+]

Alternative premium la serviciile clasice de televiziune, internet si telefonie

Parteneri:

Tipareste pagina