Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si competentele tehnice ale personalului, asistenta prompta si permanenta acordata proactiv ne indreptatesc sa recomandam serviciile iNES GROUP

 

Liviu Stan, ICT Manager

ENI Romania

 

Info iNES

Ines

detalii

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti avand venituri de peste 6 mil EUR in 2009. iNES este unul din primii ISP (Internet Service Provider) in Romania, furnizand servicii de telecomunicatii din 1995.

 

Capacitatea de trafic internationala este furnizata egal de operatorii Level3 (AS3356) si TeliaSonera (AS3301) prin conexiuni de fibra optica redundante, pe cai de acces diferite. Avem ruta proprie in BIX (Budapest Internet Exchange) si AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) fiind direct interconectati cu cei mai mari furnizori de continut si cu sute de retele telecom.

 

In Romania, iNES este interconectat cu cei mai importanti ISP prin intermediul RoNix sau prin  conexiuni directe, oferind clientilor sai trafic metropolitan nerestrictionat si de mare viteza.

iNES furnizeaza servicii in principal in Bucuresti, unde are si sediul. Pentru implementarea de retele IP/VPN nationale, iNES foloseste si infrastructura de acces de la alti operatori.

 

Reteaua de fibra optica din Bucuresti se intinde acum pe mai mult de 2000Km.

 

Parteneri:

Tipareste pagina